Предстояща среща с представител на ББР и Председателя на Комисията по туризъм към Народното събрание на Република България

Уважаеми дами и господа,
Представители на туристическия бизнес,

Във връзка с проявен интерес от членове на БРТК относно възможностите за подкрепа на бранша и в резултат на тясно сътрудничество с Комисията по туризъм към Народното събрание на Република България,  на 7 февруари 2022 година, ще проведем среща с г-н Илин Димитров.

В срещата ще вземе участие изпълнителният директор на Българската банка за развитие – г-н Владимир Георгиев, който ще отговоря на въпроси и ще направи презентация, с която ще се запознаете предварително, преди планираната среща. 

Срещата ще се състои в гр. Бургас, от 14:30 часа, в хотел „България“, при следния дневен ред:

1.     Законодателна дейност и инициативи на Комисията по туризъм към 47-то НС в подкрепа на туристическия сектор – текущи задачи и възможни решения.

2.     Новото лице на Българската банка за развитие и възможностите за подкрепа на бранша с ликвидни средства. Обсъждане на новия финансов продукт за хотелиери и ресторантьори на ББР. Специален гост е изпълнителният директор на ББР Владимир Георгиев.

Post Author: БРТК