Top Rent A Car стана горд член на БРТК

Щастливи сме да съобщим, че на 15.12.2022 г., лидерът в отдаването на автомобили под наем в България, а именно Top Rent A Car, се присъедини към членовете на Бургаската Регионална Туристическа Камара. 

Всяка година БРТК, организира традиционно коледно тържество, на което събира своите дългогодишни и нови членове. През 2022 г. празненството се проведе в ресторант “Пенелопа Палас”, където Top Rent A Car получи своето удостоверение за членство и стана пълноправна и горда част от семейството на БРТК.

Top Rent A Car е национална компания за отдаване на автомобили под наем с близо 20 години опит в сферата на туризма. Тя притежава пазарен дял от 44.5% (Според проучване на Euromonitor International за 2021-ва година), както и най-големия автопарк за автомобили под наем в страната, състоящ се от над 2000 нови коли от различни класове. Освен това, Top Rent A Car оперира с мрежа от цели 13 офиса, обхващащи големите градове и курорти, както и  всички летища в страната. Компанията притежава високи фирмени стандарти в обслужването. Тя спазва еднакво ниво на обслужване във всеки един от офисите си, а служителите и оставят клиентите доволни и нетърпеливи да се върнат отново. 

С дългия си опит и безупречно качество, компанията се е изградила като доверен и лоялен партньор на хотели, туристически агенции, оператори и други бизнеси в сферата на туризма.

Новата и иновативна B2B платформа, с която си борави Top Rent A Car е специализирана да улеснява резервирането на автомобили под наем и да подобрява пакета от допълнителни услуги на техните партньори, като същевременно с това, и да носи допълнителни приходи. 

За да научите повече за възможностите за партньорство, можете да се свържете с Top Rent A Car на:
e-mail: partners@toprentacar.bg
Телефон: 0890 220 192

Post Author: БРТК