На 15-ти декември се проведе традиционното Коледно тържество на БРТК. Освен положителната атмосфера и доброто настроение, които присъстваха през цялото време, благодарение на организаторите и гостите, ето и някои от акцентите на събитието:

🎄 УС на БРТК официални връчи удостоверенията за членство на новопостъпилите членове през 2022 г., а това са фирмите: “България Хотел Мениджмънт” АД, “Смарт Дизайн 2018” ЕООД, “Модул” ЕООД, “Дес Мениджмънт” ООД и като физическо лице – г-жа Малина Стратиева.

🎄 Грамоти получиха и най-дългогодишните членове на БРТК.

🎄 Проведен бе благотворителен търг с наддаване за няколко специални предмета, като събраната сума от 700 лв. ще бъде дарена в подкрепа на един от най-изявените студенти на Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Светлана Делибозогло, изучаваща специалност “Туризъм”.

🎄 Свои изпълнения пред гостите представиха младата певица с ангелски глас Полина Березовская с вокален педагог Анета Драгнева-Данаилова и най-добрата двойка по спортни танци в България – Борис и Емилия, от Клуб по спортни танци гр. Поморие, с треньори Никола и Олга Абрашеви.

🎄 Освен официалната част имаше много танци и разбира се традиционното караоке, в което отделните отбори, премериха своя певчески и артистичен талант! Безспорен победител в надпяването за поредна година стана отборът на г-н Георги Илиев!

Благодарим на всички присъстващи членове и приятели на БРТК, на организаторите и на домакините от ресторант “Пенелопе Палас” – гр. Поморие!

Post Author: БРТК